неділя, 22 листопада 2015 р.
Не забуваймо про вітаміни
У зимовий період раціон дітей має бути висококалорійним, вміщувати багато білків, вуглеводів і вітамінів. Рис, гречана та вівсяна каші, біле куряче й індиче м'ясо, риба, нежирні свинина і яловичина мають складати основу харчування.
Звісно ж, не можна забувати про овочі і фрукти. Холодної пори найважливішим є вітамін С, який захищає дитячий організм від застуди.
Аби максимально зберегти цінні речовини в овочах, варіть їх не надто довго. Найбільш корисними фруктами взимку вважаються ківі, лимон, апельсин, грейпфрут і мандарин та морожені ягоди: суниці, малина, чорна смородина, аґрус.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар